Creat l’any 1999 en el festival Suresnes Cité Danse per la coreògrafa de Granada Blanca Li, Macadam Macadam va rebre tan bones crítiques que es va convertir immediatament en un èxit, amb més de 200 representacions en dos anys. Aquest espectacle de hip hop s’ha convertit en una referència del gènere i de l’street culture (cultura de carrer); el 2006 va tornar als escenaris amb un nou equip.

El hip-hop conviu amb el music-hall, la dansa, els patins, la bicicleta i les acrobàcies a Macadam Macadam, gràcies al virtuosisme de deu joves intèrprets que combinen amb intel·ligència i delicadesa el hip-hop i al creació contemporània.

Coreògrafa, ballarina, directora i actriu de cinema, Blanca Li es va formar a Nova York amb Martha Graham. Va fundar la seva companyia a París, amb la què ha creat vuit espectacles. Ha dirigit el ballet de la Komische Oper de Berlín i actualment dirigeix el Centro Andaluz de Danza. El seu primer llargmetratge Le Dèfi, que es va poder veure al Mercat de les Flors la passada temporada, va ser número ú a les llistes franceses durant mesos. La coreògrafa ha estat guardonada amb nombrosos premis dins la seva prolífica carrera, entre ells el Globus de Cristall 2007 de la premsa per a les Arts i la Cultura (França) pel seu darrer espectacle Corazón Loco.
¿Alguien se viene a verlo conmigo?